over ons

Voor ambitieuze ondernemers zoals jij

Met ons toegewijd team van professionals gaan we verder dan alleen het leveren van boekhoudkundige en financiële diensten. Bij ons ontvang je geen standaardoplossingen, maar wel advies op maat dat rekening houdt met de eigenheid en doelstellingen van jouw bedrijf.

onze geschiedenis

Impaccta, oorspronkelijk opgericht als MB Boekhouding in 2018, heeft sindsdien een indrukwekkende groei gekend, zowel in termen van klantenbestand als ons eigen team. De leiding is in handen van Michael Baute en Tom Simoens, studievrienden die eind 2021 besloten om hun krachten te bundelen en samen verder te gaan. In lijn met deze nieuwe samenwerking werd ook onze naam veranderd naar Impaccta, wat staat voor ‘ondernemen met impact’. Met twee kantoren in Maldegem en Oostkamp en meer dan 14 medewerkers, blijft Impaccta bedrijven helpen met groei op vlak van accountancy, fiscaliteit, advies en coaching.

ons team

Michael
Bestuurder en fiscaal accountant
Tom
Bestuurder en gecertificeerd fiscaal accountant
Kimberley
Dossierbeheerder
Dieter
Dossierbeheerder en accountant
Daphne
Dossierbeheerder
Sabine
Dossierbeheerder en stagiaire ITAA
Amber
Dossierbeheerder
Delphine
Admin & HR
Katy
Administratief medewerkster
Christoph
Dossierbeheerder
Amaury
Dossierbeheerder en fiscaal accountant
Koen
Dossierbeheerder en ITAA-lid
Heidi
Dossierbeheerder
Pieter
Dossierbeheerder en ondernemersadviseur

Jij ook?

Wil jij jouw onderneming laten groeien en bloeien?
E. Van Poucke
Maldegem
Ik zou jullie aanbevelen dankzij jullie goede samenwerking, mits mijn vragen de dag zelf worden ingevuld moet zijn dat jullie een sterk team zijn.
J. Adam
Oostkamp
Ik zou jullie zeker aanbevelen aan collega freelancers omwille van de mogelijkheid om alles digitaal te regelen via billtobox en email, snelle antwoorden op mijn vragen, advies i.v.m. fiscale optimalisaties, enz…

laten we praten

Neem contact met ons op en ontvang een antwoord binnen 24 uur.

Wil je ontdekken hoe Impaccta jouw onderneming kan laten groeien? Verspil geen kostbare tijd en neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Maak gebruik van onze ervaring en deskundigheid om je administratie te stroomlijnen en je financiële doelen te overtreffen.

Samen creëren we een succesverhaal waar je op kan bouwen.