over ons

Voor ambitieuze ondernemers zoals jij

Met ons toegewijd team van professionals gaan we verder dan alleen het leveren van boekhoudkundige en financiële diensten. Bij ons ontvang je geen standaardoplossingen, maar wel advies op maat dat rekening houdt met de eigenheid en doelstellingen van jouw bedrijf.

onze geschiedenis

Impaccta is ontstaan uit de synergie van Michael en Tom,
2 studievrienden die oorspronkelijk elk hun eigen kantoor hadden in Maldegem en Oostkamp.
In 2021 kruisten hun paden opnieuw en ze zagen al snel in dat samenwerken een meerwaarde zou betekenen.
Oorspronkelijk werd gewerkt onder de naam “MB Boekhouding & Fiscaliteit”, maar deze kreeg in 2023 een nieuw, modern jasje: “Impaccta Accountants & Advisors”.
Deze naam toont aan dat we voor meer staan dan enkel accountancy. We profileren ons als ondernemersadviseurs die een impact creëren op onze omgeving en ver daarbuiten.
In 2024 kwam ook Pieter er bij als derde partner, die mee aan de basis ligt voor het kantoor in Roeselare en ook de coachingtak mee ontwikkelt.

In slechts enkele jaren tijd is het geheel uitgegroeid van 2 eenmansbedrijven tot een groep van meer dan 20 accountants, adviseurs en experts.
Het doel is om deze groei de komende jaren verder te zetten en zo ook meer ondernemers te kunnen bijstaan in alle facetten van het ondernemen, zonder het familiale karakter te verliezen.
We zijn niet gefocust op het creëren van “boekhoudfabrieken” waar dossiers een nummer zijn, maar staan dicht bij de mens die het bedrijf runt en streven ernaar een nauwe band en waarde te realiseren.

Together, we create “impacct”!

ons team

Michael
Bestuurder en fiscaal accountant
Tom
Bestuurder en gecertificeerd (fiscaal) accountant
Dieter
Dossierbeheerder en accountant
Kimberley
Dossierbeheerder
Daphne
Dossierbeheerder
Sabine
Dossierbeheerder en stagiaire ITAA
Amber
Dossierbeheerder
Christoph
Dossierbeheerder
Katy
Administratief medewerkster
Amaury
Dossierbeheerder en intern fiscaal accountant
Koen
Dossierbeheerder en intern gecertificeerd (fiscaal) accountant
Delphine
Admin & HR
Heidi
Dossierbeheerder
Pieter
Kantoorverantwoordelijke Roeselare en ondernemersadviseur
Sofie
Dossierbeheerder
Kevin
Dossierbeheerder

Jij ook?

Wil je ook deel uitmaken van ons team?
E. Van Poucke
Maldegem
Ik zou jullie aanbevelen dankzij jullie goede samenwerking, mits mijn vragen de dag zelf worden ingevuld moet zijn dat jullie een sterk team zijn.
J. Adam
Oostkamp
Ik zou jullie zeker aanbevelen aan collega freelancers omwille van de mogelijkheid om alles digitaal te regelen via billtobox en email, snelle antwoorden op mijn vragen, advies i.v.m. fiscale optimalisaties, enz…

laten we praten

Neem contact met ons op en ontvang een antwoord binnen 24 uur.

Wil je ontdekken hoe Impaccta jouw onderneming kan laten groeien? Verspil geen kostbare tijd en neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Maak gebruik van onze ervaring en deskundigheid om je administratie te stroomlijnen en je financiële doelen te overtreffen.

Samen creëren we een succesverhaal waar je op kan bouwen.