Kantoren

twee kantoren, één missie

Ontdek onze kantoren in Maldegem en Oostkamp waar we jouw ambities en de groei van jouw onderneming volop ondersteunen. Kom zeker langs met al jouw vragen op vlak van accountancy, fiscaliteit, administratie en financieel advies.

Maldegem

Ons kantoor in Maldegem is er trots op om ondernemers van alle groottes te ondersteunen. Of je nu een starter of een groot bedrijf bent, je bent altijd welkom. We geloven sterk in een persoonlijke aanpak. Daarom nemen we de tijd om jou en je bedrijf te leren kennen, zodat we oplossingen kunnen bieden die perfect aansluiten bij jouw behoeften.

 • ma-do
  9u – 12.30u & 13.30u – 17u
 • wo
  9u – 12.30u
 • Buiten de kantooruren
  enkel op afspraak

Oostkamp

Ons kantoor in Oostkamp is de ideale partner voor zowel doorgewinterde ondernemers als de startende zelfstandige. Maak gebruik van onze expertise op het gebied van accountancy, fiscaliteit, administratie en financieel advies om de doelen van jouw onderneming te realiseren. Hoe we jou het beste van dienst kunnen zijn, bespreken we graag tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 • ma-vr
  9u – 12.30u & 13.30u – 17u
 • Buiten de kantooruren
  enkel op afspraak

laten we praten

Neem contact met ons op en ontvang een antwoord binnen 24 uur.

Wil je ontdekken hoe Impaccta jouw onderneming kan laten groeien? Verspil geen kostbare tijd en neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Maak gebruik van onze ervaring en deskundigheid om je administratie te stroomlijnen en je financiële doelen te overtreffen.

Samen creëren we een succesverhaal waar je op kan bouwen.

maak deel uit van ons team