Verdediging bij belastingcontroles

Wij beschermen jouw rechten en belangen

Samen streven naar een optimale uitkomst voor jouw dossier bij belastingcontroles. We vertegenwoordigen jou bij alle interacties met de belastingautoriteiten en bieden professionele begeleiding om mogelijke geschillen te vermijden of effectief op te lossen.

Over de verdediging van jouw dossier

Belastingcontroles zijn een uitdagende en stressvolle periode voor elke onderneming. Daarom staan we klaar om jouw rechten en belangen te beschermen. Onze aanpak is proactief en grondig. We analyseren jouw situatie, onderzoeken de geldende fiscale wetgeving en evalueren de bewijslast om de beste verdedigingsstrategie voor jouw dossier te bepalen.

  • Opstellen van bezwaren, documentatie, …
  • Onderhandelen in jouw voordeel
  • Duidelijke communicatie

Hoe we je kunnen helpen

Je kan op ons rekenen voor het opstellen van formele bezwaarschriften, documentatie en bewijsmateriaal. We onderhandelen met de belastingautoriteiten en bieden juridisch advies om jouw positie te versterken. We werken nauw samen met jou en zorgen voor een duidelijke communicatie om ervoor te zorgen dat je op de hoogte bent van elke stap in het proces.

S. Nobus
Oostkamp
Ik zou jullie aan iedereen aanbevelen. Altijd correct en goede service!
E. Van Poucke
Maldegem
Ik zou jullie aanbevelen dankzij jullie goede samenwerking, mits mijn vragen de dag zelf worden ingevuld moet zijn dat jullie een sterk team zijn.
J. Adam
Oostkamp
Ik zou jullie zeker aanbevelen aan collega freelancers omwille van de mogelijkheid om alles digitaal te regelen via billtobox en email, snelle antwoorden op mijn vragen, advies i.v.m. fiscale optimalisaties, enz…