opstart van onderneming

Een stevige basis voor de toekomst

Een sterke start is essentieel voor het succes van jouw onderneming. Bij Impaccta kan je genieten van de nodige ondersteuning en expertise zodat je de juiste stappen zet en geen belangrijke aspecten over het hoofd ziet.

Over de opstart van je onderneming

Lanceer jouw onderneming met vertrouwen. Onze hulp bij opstart omvat alles, van het opmaken van een sterk financieel plan en onderhandse aktes tot het verkrijgen van een ondernemingsnummer en de aansluiting bij een sociale kas.

Hoe we jou kunnen helpen

Bij Impaccta zorgen voor een sterke basis voor de toekomst van jouw onderneming. Met onze uitgebreide hulp bij opstart kan je met vertrouwen en gemoedsrust aan jouw ondernemingsplannen beginnen.

S. Nobus
Oostkamp
Ik zou jullie aan iedereen aanbevelen. Altijd correct en goede service!
J. Van Haelewyn
Maldegem
Zeker en vast, vlotte samenwerking, vlug gevolg op een vraag en altijd met een luisterend oor om op zoek te gaan naar een goede oplossing
J. Adam
Oostkamp
Ik zou jullie zeker aanbevelen aan collega freelancers omwille van de mogelijkheid om alles digitaal te regelen via billtobox en email, snelle antwoorden op mijn vragen, advies i.v.m. fiscale optimalisaties, enz…
L.
Maldegem
Sinds 2009 zijn wij actief in de bouwsector en recent zijn we veranderd naar Impaccta. Woorden komen tekort als wij onze tevredenheid willen beschrijven. Vroeger konden wij weken en maanden wachten op een degelijk antwoord, maar nu hebben we het antwoord (90% van de tijd) binnen de werkdag in onze mailbox, én in begrijpelijke taal.De opvolging van de boekhouding gebeurt ook zeer stipt. Wij weten alvast dat we met Impaccta een zeer mooie toekomst zullen hebben. Bedankt voor de persoonlijke hulp en het toplevel advies!