ontbinding en vereffening

Een vlotte afsluiting van jouw onderneming

Laat ons de afsluiting van jouw onderneming professioneel begeleiden. We zorgen voor een gestructureerde aanpak, waarbij we jouw belangen beschermen en voldoen aan alle wettelijke vereisten.

Over ontbinding en vereffening

Het is niet altijd gemakkelijk om een bedrijf te beëindigen, maar met onze begeleiding en ondersteuning wordt het proces van ontbinding en vereffening eenvoudiger en efficiënter. Ons doel is om het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen, zodat je met een gerust hart kunt afsluiten.

  • Begeleiding doorheen het proces
  • Correct afsluiten
  • Duidelijke communicatie

Hoe we je kunnen helpen

We zorgen ervoor dat alles volgens de wettelijke voorschriften verloopt. Van het opstellen van de vereffeningsbalans tot het indienen van de nodige documenten, we begeleiden je stap voor stap. We handelen alle fiscale en juridische aspecten af zodat je aan je verplichtingen voldoet.

E. Van Poucke
Maldegem
Ik zou jullie aanbevelen dankzij jullie goede samenwerking, mits mijn vragen de dag zelf worden ingevuld moet zijn dat jullie een sterk team zijn.
J. Adam
Oostkamp
Ik zou jullie zeker aanbevelen aan collega freelancers omwille van de mogelijkheid om alles digitaal te regelen via billtobox en email, snelle antwoorden op mijn vragen, advies i.v.m. fiscale optimalisaties, enz…
S. Nobus
Oostkamp
Ik zou jullie aan iedereen aanbevelen. Altijd correct en goede service!