contracten

Juridische zekerheid voor jouw bedrijf

Ga met vertrouwen en gemoedsrust zakelijke overeenkomsten aan. Samen met onze juridische experts zorgen we voor een solide basis die jouw bedrijf beschermt en eventuele risico’s minimaliseert.

Over contracten

Bij Impaccta begrijpen we het belang van correct opgestelde en waterdichte contracten voor het waarborgen van de juridische zekerheid van jouw bedrijf. Of het nu gaat om arbeidsovereenkomsten, samenwerkingsovereenkomsten, huurcontracten of andere zakelijke documenten, samen met onze juridische experts staan we klaar om je te ondersteunen bij de opmaak ervan.

Hoe we jou kunnen helpen

Bij het opstellen van contracten streven we naar duidelijkheid, volledigheid en bescherming van jouw belangen. We houden rekening met alle relevante juridische aspecten om de essentiële voorwaarden en clausules te definiëren. Daarnaast kunnen we bestaande contracten beoordelen en aanpassen om ervoor te zorgen dat ze up-to-date en conform de wetgeving zijn.

T. Aerts
Oostkamp
Ik hou van het dynamische, meedenkende karakter van Impaccta.
S. Nobus
Oostkamp
Ik zou jullie aan iedereen aanbevelen. Altijd correct en goede service!
J. Van Haelewyn
Maldegem
Zeker en vast, vlotte samenwerking, vlug gevolg op een vraag en altijd met een luisterend oor om op zoek te gaan naar een goede oplossing