coaching

Bereik jouw doelen met Impaccta

Of je nu wilt groeien, een nieuwe markt wilt betreden, jouw productiviteit wilt verhogen of een andere ambitie nastreeft, we helpen jou om een duidelijke visie te creëren en een actieplan op te stellen voor jouw doelen.

Over coaching

We staan klaar om jou te begeleiden bij het stellen, plannen en bereiken van jouw zakelijke doelen. Met gerichte coaching en persoonlijke ontwikkeling helpen we jou om jouw doelstellingen daadwerkelijk te bereiken. We dagen jou uit om uit jouw comfortzone te stappen, nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en het beste uit jezelf te halen.

  • 1-op-1 begeleiding
  • Persoonlijke doelstellingen bereiken
  • Jezelf ontwikkelen

Hoe we jou kunnen helpen

We definiëren meetbare mijlpalen, stellen realistische tijdschema’s op en identificeren de benodigde middelen en acties. Tijdens het coachingtraject geniet je van doorlopende begeleiding en ondersteuning. We helpen je om obstakels te overwinnen, stellen bij waar nodig en bieden de motivatie om op koers te blijven.

E. Van Poucke
Maldegem
Ik zou jullie aanbevelen dankzij jullie goede samenwerking, mits mijn vragen de dag zelf worden ingevuld moet zijn dat jullie een sterk team zijn.
J. Van Haelewyn
Maldegem
Zeker en vast, vlotte samenwerking, vlug gevolg op een vraag en altijd met een luisterend oor om op zoek te gaan naar een goede oplossing
S. Nobus
Oostkamp
Ik zou jullie aan iedereen aanbevelen. Altijd correct en goede service!