Begeleiding bij faling

Van tegenslag naar nieuwe kansen

Samen staan we sterker in moeilijke tijden. Ontdek hoe onze expertise en persoonlijke aanpak je kunnen helpen om deze uitdagende periode te doorstaan.

Over begeleiding bij faling

Het is een moeilijke realiteit, maar soms kan je als ondernemer te maken krijgen met financiële moeilijkheden die leiden tot een faling. Bij Impaccta begrijpen we dat dit een emotioneel en uitdagend proces kan zijn. We zullen met je samenwerken om de belangen van alle betrokken partijen te behartigen en ervoor te zorgen dat het faillissement zo soepel mogelijk verloopt.

  • Persoonlijke begeleiding
  • Duidelijke communicatie
  • Kennis van zaken

Hoe we jou kunnen helpen

We zijn vertrouwd met het faillissementsrecht en het begeleiden van ondernemingen bij falingen. Onze missie is om jouw last te verlichten en jouw belangen te beschermen tijdens het falingstraject. We helpen je om een duidelijk beeld te krijgen van de situatie. Zo kan je de mogelijke opties evalueren en de juiste beslissingen nemen.

E. Van Poucke
Maldegem
Ik zou jullie aanbevelen dankzij jullie goede samenwerking, mits mijn vragen de dag zelf worden ingevuld moet zijn dat jullie een sterk team zijn.
S. Nobus
Oostkamp
Ik zou jullie aan iedereen aanbevelen. Altijd correct en goede service!
J. Adam
Oostkamp
Ik zou jullie zeker aanbevelen aan collega freelancers omwille van de mogelijkheid om alles digitaal te regelen via billtobox en email, snelle antwoorden op mijn vragen, advies i.v.m. fiscale optimalisaties, enz…